930×122 CAPRA 5

jandarmeria argeș

UN NOU MUZEU ÎN PITEȘTI? APEL CĂTRE ARGEȘENI

Un nou muzeu în Pitești? Apel către argeșeni. În Pitești ar putea fi înființat Muzeul Jandarmeriei Argeșene.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

Muzeul ar urma să funcționeze în incinta sediului principal din Pitești al Jandarmeriei Argeș, de pe strada Smeurei, în Sala Tradițiilor „Colonel Miron Tănase”.

Inspectorul-șef al Jandarmeriei Argeș, locotenent-colonelul Marius Cezar Toma, face un apel public în acest sens. Apelul este către toți cei care dețin obiecte muzeistice cu vechime, moștenite sau colecționate din pasiune, care au legătură cu Jandarmeria argeșeană și pe care vor să le doneze.

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

„Credem că ar fi extrem de utile obiecte de genul: uniformă de soldat/subofițer/ofițer jandarm sau anumite elemente – centură, coif cu tui, baionetă, eghileți, cizme, drapele, insigne, decorații, diplome, hărți, regulamente sau orice alte înscrisuri sau obiecte care pot reda un mic segment din istoria Armei noastre.”, anunță Marius Cezar Toma.

Eventualii donatori sunt așteptați la sediul Jandarmeriei de pe Aleea Negoiul, nr. 2, din cartierul piteștean Negru Vodă, între orele 8-16. Obiectele cu valoare istorică vor fi colectate până pe 1 august 2017. Persoană de contact este Cătălina Turcea, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Argeș. Număr de telefon: 0749.033.070.

„Pentru a încuraja comunitatea locală să se implice în acest proiect, donatorii vor fi trecuți în cartea de onoare a expoziției, având prețuirea întregii Jandarmerii argeșene.”, precizează locotenent-colonelul Marius Cezar Toma.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3