930 x122 grota rece

auto

Unde iei mai ușor permis de conducere

Unde iei mai ușor permis de conducere.

Citiți și: S-a decis! Toți șoferii cu permis categoria B vor face asta!

Cine vrea neapărat să ia permisul de conducere ar trebui să facă școala de șoferi și să susțină examen în anumite județe, unde rata de promovabilitate la proba practică este cu mult mai ridicată față de alte zone ale țării, reiese din datele MAI analizate de Profit.ro.

scoala-soferi-

Citiți și: Situație fără precedent! Elevii cer eliminarea Bacalaureatului

Astfel, județele cu cea mai ridicată rată de trecere a probei practice pentru obținerea permisului sunt Brăila, cu aproape 80% dintre candidați, precum și Vâlcea, Satu-Mare, Botoșani și Caraș-Severin, toate cu peste 70% promovabilitate la traseu.

La polul opus, în Iași, Argeș și Sibiu, rata de succes la proba practică este de 33-34%, cea mai scăzută din țară. În București, proba traseului este promovată de 54% dintre cei care ajung să o susțină, iar sala de 54,8%.

Datele se referă la perioada 1 ianuarie 2020 – 1 aprilie 2021.

Mai multe detalii, aici: Unde iei mai ușor permis de conducere – În Brăila promovează… | PROFIT.ro

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90