New Profesional Consult 930 x 122

accident

(UPDATE) ACCIDENT CU VICTIME, FEMEIE ÎNCARCERATĂ

(UPDATE ORA 15:05): Femeia (de 45 de ani), pasageră pe bancheta din spate, a fost descarcerată. Are politraumatisme. Din fericire, ne informează ISU Argeș, copilul ei, în vârstă de 1 an și jumătate, nu a fost rănit. 

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Cauza probabilă a accidentului ar fi viteza neadaptată într-o curbă. Șoferul vinovat, de 45 de ani, din județul Olt, pe numele căruia polițiștii rutieri au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în timp ce circula către Pitești, ar fi pierdut controlul asupra volanului și a intrat pe contrasens, lovind celălalt autoturism, condus regulamentar de un șofer, de 46 de ani, din București. 

(UPDATE ORA 14:40): Într-unul dintre autoturisme se aflau un bărbat și soția sa (fiecare în vârstă de 45 de ani) și un copil de doar 1 an și jumătate, anunță ISU Argeș. În celălalt autoturism erau un bărbat de 46 de ani și soția lui, de 45 de ani. Toate victimele vor fi transportate la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. 

Citiți și: Argeș: Motociclist rupt de beat și fără permis a făcut accident grav!

(UPDATE ORA 14:25): Accidentul s-a soldat cu cince persoane rănite (printre care și un copil), precizează ISU Argeș. O femeie este încarcerată, dar conștientă.

Accident acum în Argeș, cu victime. Trimisă Descarcerarea. Accidentul de circulație s-a produs în urmă cu puține minute pe drumul național 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei argeșene Morărești, în dreptul hotelului Regal, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

În accident au fost implicate două autoturisme, ne informează Poliția Județeană. Sunt răniți, iar o persoană ar fi încarcerată, conform ISU Argeș.

La fața locului au fost trimise o autospecială de descarcerare, o altă autospecială de intervenție, două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat din Pitești și Bradu și nu mai puțin de trei ambulanțe ale Serviciului Județean de specialitate. Vom reveni cu detalii. (Sursă foto: ISU Argeș) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3