930×122 POSADA 5

explozie

UPDATE: EXPLOZIE ÎN PITEȘTI. VICTIME CU ARSURI

UPDATE (ORA 13:38): Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că o a doua persoană a suferit arsuri (la picioare), o femeie în vârstă de 26 de ani. Femeia ar fi o clientă din local. 

Citiți și: Pitești: Gemeni, băiețel și fetiță, transferați de urgență cu elicopterul SMURD în București

Conform sursei citate, cealaltă victimă, un bărbat (în vârstă de 39 de ani), are arsuri de gradul I și II pe față și pe mâini. Bărbatul ar fi patronul localului. Cei doi au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență. Alte două femei au făcut atac de panică. 

ISU Argeș mai precizează că explozia s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaze, în momentul în care a fost schimbată butelia. 

Citiți și: Video – Explozie într-un bloc din Pitești! O tânără a ajuns la spital cu arsuri!

Acum: Explozie în Pitești. Victimă cu arsuri.

Un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă și echipaje cu ambulanțe SMURD intervin la această oră pe bulevardul Frații Golești, în urma exploziei unei butelii pentru aragaz. Explozia s-a produs în incinta unui local, bar & grill La Vera.

Potrivit primelor informații, există o persoană rănită, care ar fi suferit arsuri pe față și mâini. Explozia nu a fost urmată de incendiu. La fața locului au venit și echipaje de Poliție și o echipă de la Distrigaz Sud. Vom reveni cu amănunte. (Foto: Arhivă) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90