930 x122 grota rece

explozie

UPDATE: EXPLOZIE ÎN PITEȘTI. VICTIME CU ARSURI

UPDATE (ORA 13:38): Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că o a doua persoană a suferit arsuri (la picioare), o femeie în vârstă de 26 de ani. Femeia ar fi o clientă din local. 

Citiți și: Urgență majoră! Oameni în stare gravă: Intoxicați în propria gospodărie

Conform sursei citate, cealaltă victimă, un bărbat (în vârstă de 39 de ani), are arsuri de gradul I și II pe față și pe mâini. Bărbatul ar fi patronul localului. Cei doi au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență. Alte două femei au făcut atac de panică. 

ISU Argeș mai precizează că explozia s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaze, în momentul în care a fost schimbată butelia. 

Citiți și: Accident pe Autostrada A1! Trei mașini s-au lovit

Acum: Explozie în Pitești. Victimă cu arsuri.

Un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă și echipaje cu ambulanțe SMURD intervin la această oră pe bulevardul Frații Golești, în urma exploziei unei butelii pentru aragaz. Explozia s-a produs în incinta unui local, bar & grill La Vera.

Potrivit primelor informații, există o persoană rănită, care ar fi suferit arsuri pe față și mâini. Explozia nu a fost urmată de incendiu. La fața locului au venit și echipaje de Poliție și o echipă de la Distrigaz Sud. Vom reveni cu amănunte. (Foto: Arhivă) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA