930 x122 grota rece

ambulanta

UPDATE: INCIDENT MORTAL PE FRAȚII GOLEȘTI

UPDATE: Incident mortal pe Frații Golești. Bărbatul locuia cu mama sa într-un apartament situat la etajul 8 al blocului de pe Frații Golești. Era necăsătorit și nu avea copii, informează Poliția Argeș. 

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Oamenii legii iau în calcul varianta sinuciderii. Ar fi fost depresiv, precizează surse din rândul anchetatorilor, care spun că bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost găsit decedat în urmă cu puțin timp în spatele blocului S10 de pe bulevardul Frații Golești din municipiul Pitești.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi căzut accidental sau s-ar fi aruncat de la înălțime, de la etajul 8 al blocului. Bărbatul a căzut pe un autoturism parcat (pe parbriz), informează Poliția și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului au ajuns un echipaj de ambulanță, pompierii și un echipaj de poliție. Acesta din urmă va ancheta circumstanțele în care s-a produs incidentul mortal. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90