930×122 CAPRA 5

zile libere

    UPDATE: MINISTRUL MUNCII DEZMINTE. FĂRĂ NOI ZILE LIBERE

    UPDATE: Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, dezminte informația publicată de Sindicatul Pro Lex.

    Citiți și: Nu se face școală! Acești elevi din România nu sunt obligați să participe la cursuri

    „27, 28, 29 decembrie NU vor fi zile libere! Ministerul Muncii și Justiției Sociale nu a elaborat vreo Hotărâre de Guvern în acest sens și nici nu intenționează să o facă. Aceste zile sunt foarte importante pentru ordonatorii de credite, care trebuie să închidă anul bugetar, și este necesar ca Trezoreria să lucreze.”, a comunicat ministrul Muncii pe pagina sa de socializare

    Și zilele de 27, 28 și 29 decembrie 2017 (în prelungirea zilelor de Crăciun de 25 și 26 decembrie) ar urma să fie declarate libere, nelucrătoare, pentru angajații din sectorul public.

    Citiți și: Mai multe zile libere! Ei sunt angajații norocoși

    Informația este furnizată de Sindicatul Pro Lex, care citează un proiect de Hotărâre de Guvern care ar fi pregătit pentru aprobare în acest sens și care poate fi consultat AICI.

    Conform sursei citate, cele 3 zile libere în plus ar urma să fie recuperate cu program normal de lucru pe 6, 13 și 20 ianuarie 2018 sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până pe 30 ianuarie anul viitor.

    În atare condiții, salariații ar avea o mega-vacanță: practic, de pe 23 decembrie 2017 până pe 3 ianuarie 2018.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90