930×122 CAPRA 5

accident de muncă

UPDATE: MUNCITOR RĂNIT LA O STAȚIE DE BETOANE

(UPDATE ORA 9:55): Victima, în vârstă de 52 de ani, a suferit multiple traumatisme la ambele picioare, conform ISU Argeș. La fața locului a acționat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, care i-a acordat bărbatului îngrijiri medicale până la sosirea pompierilor, care l-au coborât și l-au preluat în vederea transportării sale la spital. 

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

(UPDATE ORA 9:10): Muncitor rănit la o stație de betoane. Potrivit ISU Argeș, bărbatului i-a fost strivit piciorul stâng într-un malaxor pentru beton. La fața locului au fost trimise un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj cu o autospecială de intervenție de la Detașamentele de Pompieri Pitești și Mioveni. 

Muncitor rănit acum la o stație de betoane. Un accident de muncă s-a produs în urmă cu puțin timp în comuna Țițești, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Accidentul a avut loc la o stație de betoane. Un muncitor a fost grav rănit la un picior. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90