New Profesional Consult 930 x 122

furt

UPDATE: PERCHEZIȚII CU „MASCAȚI”

UPDATE (ORA 10:10): Toate perchezițiile s-au desfășurat în municipiul Câmpulung Muscel. Suspecții sunt minori, cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani. Tinerii ar fi furat, din autoturisme parcate, pe lângă sume de bani, telefoane mobile și un televizor.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

La această oră, polițiștii municipiului Câmpulung, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, fac 11 percheziții domiciliare la persoane bănuite de furturi din autoturisme. Participă luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale Argeş.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, începând din luna martie a acestui an și până în prezent, şase tineri ar fi furat bunuri şi bani din autovehicule. Prejudiciul este estimat până acum la aproximativ 15.000 de lei.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Cei șase vor fi duși la Poliție pentru audieri.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor – Unitatea de Teritorială de Analiză a Informațiilor Piteşti. Vom reveni cu amănunte.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90