930 x122 grota rece

cnair

UPDATE: RESTRICȚIE DE TRAFIC ÎN JUDEȚUL ARGEȘ

UPDATE: CNAIR revine cu precizări: „Având în vedere traficul greu intens de pe DN 7, CNAIR împreună cu Poliția Rutieră au hotărât ca restricțiile de tonaj pentru vehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone de pe sectorul cuprins între km 152+250 si km 152+550, pe raza localității Dedulești, județul Argeș, să fie instituite în intervalul orar 6 – 23.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Această măsură a fost luată pentru a face posibilă desfășurarea traficului greu pe acest sector de drum în intervalul orar 23 – 6.

Restricțiile au fos impuse pentru a se executa lucrări de consolidare la partea carosabilă, asigurare scurgere ape și refacere parapet.

Citiți și: Cele mai recente imagini de pe Drumul Expres Pitești-Craiova! Video formidabil

Preconizăm că lucrările (…) vor dura aproximativ o lună de zile”. 

Restricție de trafic în județul Argeș. Începând de mâine, 28 mai 2019, circulația autovehiculelor cu masă totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone va fi restricționată pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea pe sectorul cuprins între km 152+250 și km 152+550, pe raza localității argeșene Dedulești.

Informația este furnizată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care nu precizează până când va fi valabilă restricția de circulație.

„Restricția a fost impusă pentru a se executa lucrări de consolidare la partea carosabilă, asigurare scurgere ape și refacere parapet”, transmite sursa citată.

Pe perioada executării lucrărilor, mașinile cu masă totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, dar mai mică sau cel mult egală cu 40 de tone vor putea folosi următorul traseu, potrivit CNAIR: Pitești – DN 65 – Slatina – DN 65 – Salcia (județul Olt) – DJ 677 – Arcești Cot (județul Olt) – DN6 4 – Drăgășani – DN 64 – (intersecție DN 64 cu DN 67) – DN 67 – (intersecție DN 67 cu DN 7) și retur.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3