930 x122 grota rece

furt calificat

UPDATE: REȚINERI DUPĂ AUDIERI

UPDATE 2: La capătul audierilor, doi bărbați, ambii din județul Olt, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. 

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

UPDATE 1: Biroul de Presă al Poliției Argeș ne informează: „Un autoturism și aproape 500 de telefoane mobile, laptop-uri, tablete și accesorii au fost identificate de polițiștii municipiului Câmpulung în urma perchezițiilor. Trei persoane vor fi conduse la sediul Poliției Municipiului Câmpulung pentru audieri.

În urma perchezițiilor desfășurate, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor un autoturism susceptibil a fi fost folosit la săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

De asemenea, polițiștii au identificat peste 500 de telefoane mobile, tablete, laptop-uri, accesorii de telefonie mobilă, unelte și scule electrice. Peste 100 dintre acestea sunt susceptibile a proveni din infracțiuni de furt sau au fost deținute fără documente de proveniență, iar pentru restul urmează a fi verificată proveniența.

Trei persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Câmpulung pentru audieri”. 

Acum: Percheziții. Polițiștii municipiului Câmpulung Muscel și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române și sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, fac la această oră 4 percheziții în județul Olt la persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat și de punere în circulație și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că pe 30 august 2018 cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în incinta unui magazin din Câmpulung, de unde ar fi sustras telefoane mobile și tablete.

Totodată, aceștia sunt bănuiți că ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism având aplicate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare.

Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 13.500 de euro.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3