930×122 CAPRA 5

etilotest

(UPDATE) ȘOFER RECALCITRANT, OBLIGAT SĂ NU PĂRĂSEASCĂ JUDEȚUL ARGEȘ

(UPDATE ORA 13:55) Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung și-a însușit propunerea polițiștilor și l-a prezentat pe bărbatul de 34 de ani în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Judecătoria Câmpulung nu a fost, însă, de acord cu arestarea preventivă, dispunând împotriva acestuia doar măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, cu mai multe interdicții, printre care să nu depăşească limita judeţului Argeş fără încuviințare și să nu conducă niciun fel de vehicul.

Polițiștii din comuna Schitu Golești și municipiul Câmpulung Muscel au continuat cercetările într-un dosar penal de refuz de recoltare a probelor biologice și au reținut ieri un șofer în vârstă de 34 de ani din Câmpulung.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Pe 6 februarie 2020, bărbatul ar fi condus un autoturism dinspre Câmpulung și până în comuna Poienarii de Muscel, acolo unde, oprit de polițiștii din Schitu Golești, ar fi refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

După administrarea probatoriului, șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Precizăm că refuzul șoferului de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei se pedepsește, potrivit legii, cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Conform unor surse, individul reținut este anchetat și într-un dosar instrumentat de polițiștii câmpulungeni pentru proxenetism și spălare de bani, dosar în care sunt cercetate peste 30 de persoane. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90