SPALATORIE MURAY  930×122

etilotest

(UPDATE) ȘOFER RECALCITRANT, OBLIGAT SĂ NU PĂRĂSEASCĂ JUDEȚUL ARGEȘ

(UPDATE ORA 13:55) Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung și-a însușit propunerea polițiștilor și l-a prezentat pe bărbatul de 34 de ani în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Citiți și: Video. Angajat al Distribuție Oltenia, semne obscene la volan către alt șofer

Judecătoria Câmpulung nu a fost, însă, de acord cu arestarea preventivă, dispunând împotriva acestuia doar măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, cu mai multe interdicții, printre care să nu depăşească limita judeţului Argeş fără încuviințare și să nu conducă niciun fel de vehicul.

Polițiștii din comuna Schitu Golești și municipiul Câmpulung Muscel au continuat cercetările într-un dosar penal de refuz de recoltare a probelor biologice și au reținut ieri un șofer în vârstă de 34 de ani din Câmpulung.

Citiți și: Video: Şofer pericol public, reţinut de poliţişti în Argeş

Pe 6 februarie 2020, bărbatul ar fi condus un autoturism dinspre Câmpulung și până în comuna Poienarii de Muscel, acolo unde, oprit de polițiștii din Schitu Golești, ar fi refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

După administrarea probatoriului, șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Precizăm că refuzul șoferului de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei se pedepsește, potrivit legii, cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Conform unor surse, individul reținut este anchetat și într-un dosar instrumentat de polițiștii câmpulungeni pentru proxenetism și spălare de bani, dosar în care sunt cercetate peste 30 de persoane. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570×90 MAIA