New Profesional Consult 930 x 122

greva carburanților

UPDATE – ȘOFERII DIN PITEȘTI PROTESTEAZĂ: „ROMÂNIA, TREZEȘTE-TE!”

UPDATE (ORA 16:50): Șoferii au plecat în coloană, urmând să protesteze cu autoturismele pe străzile Piteștiului. 

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Acum, la stadion. Șoferii din Pitești protestează: „România, trezește-te!”.

Nemulțumiți de scumpirea prețurilor la benzină și motorină, șoferii din România organizează o așa-numită „grevă a carburanților”. Inițiativa a pornit în mediul online, la protest fiind chemați să participe conducători auto din întreaga țară.

Citiți și: ”Benzinarii” nu se mai satură! Șoferi revoltați!

Mai mulți șoferi din Pitești au răspuns apelului și s-au adunat în urmă cu puțin timp în zona stadionului „Nicolae Dobrin” și a Sălii Sporturilor.

Protestatarii afișează pe mașini diverse mesaje: „Mafia carburanților”, „Grevă spontană – Scăderea prețurilor carburanților”, „Voi, oameni “bogați”, hai să protestați, haideți să strigați Jos Guvernul!”, „România, trezește-te!”, „Nu stați în casă, Guvernul vă linșează!” și „Hai la proteste! În toate orașele! Hai la București, hai și la Pitești, pe oriunde ești!”.

„Ne-am adunat aici pentru a face un protest împotriva prețurilor carburanților, care au crescut exagerat de mult în ultima perioadă față de salariul pe care îl avem.”, declară pentru ePitești unul dintre organizatorii acțiunii.

„Greva carburanţilor – de pe 15 pe 30 iunie nu alimentăm!”, acesta este sloganul șoferilor care vor astfel să determine companiile de profil și autoritățile să reacționeze în sensul ieftinirii carburanților auto.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3