NOR CURIER 930X122

inundatii

URGENȚĂ LA LIDL PRUNDU

Urgență la Lidl Prundu. Supermarketul Lidl Prundu a avut de suferit și aseară de pe urma ploilor torențiale.

Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

De această dată, a fost inundată doar rampa de încărcare a magazinului, după cum ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

În jurul orei 22, la fața locului a început intervenția un echipaj de pompieri de la Detașamentul Bradu, venit cu o autospecială și o motopompă. Cu ajutorul motopompei, pompierii au evacuat aproximativ 15 mc de apă.

Citiți și: Argeș. Flăcări imense au cuprins o casă, acum!

Amintim că și luna trecută supermarketul Lidl Prundu a avut probleme similare, dar mai grave, apa inundând atunci și incinta magazinului (foto). Angajații și clienții s-au autoevacuat (AICI, amănunte).

Piteștiul s-a aflat aseară sub cod galben de tip nowcasting de averse și descărcări electrice. Deși nu a mai plouat chiar atât de abundent ca altădată, mai multe străzi au fost inundate din cauza canalizării deficitare (imagini și subiectul pe larg, AICI).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90