NOR CURIER 930X122

atacuri

URŞII DAU ATAC DUPĂ ATAC ÎN ARGEŞ. OAMENI RĂNIȚI, PAGUBE MATERIALE

Urșii dau atac după atac în Argeş. Oameni răniți, pagube materiale. Potrivit Instituției Prefectului, de la începutul anului în judeţul Argeş 93 de persoane au suferit pagube ca urmare a atacurilor urşilor.

Citiți și: Pericol de moarte! Atacurile urșilor, din ce în ce mai dese!

Urşii au atacat gospodării, au distrus bunuri materiale şi au ucis animale domestice, valoarea totală a pagubelor depășind 182.000 de lei. Valoarea pagubelor a fost stabilită de comisii speciale de evaluare.

De asemenea, au fost atacaţi 5 oameni, aceștia fiind răniţi. În cazul unuia dintre ei a fost nevoie de amputarea unui picior. Despre astfel de atacuri din acest an puteți citi amănunte AICI, dar și AICI și AICI.

Citiți și: Argeș. Apel disperat! „Cerem dreptul la viață!”

Deşi în Argeş ar trebui să existe mai puțin de 300 de urşi, numărul acestora a depăşit 1.000, conform Instituției Prefectului. Cum autoritățile nu fac mai nimic pentru rezolvarea situației, este previzibil că (și) în Argeș vor urma și alte atacuri ale urșilor, poate cu consecințe și mai grave decât până acum.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3