Donaris 930 x 122

atacuri

URŞII DAU ATAC DUPĂ ATAC ÎN ARGEŞ. OAMENI RĂNIȚI, PAGUBE MATERIALE

Urșii dau atac după atac în Argeş. Oameni răniți, pagube materiale. Potrivit Instituției Prefectului, de la începutul anului în judeţul Argeş 93 de persoane au suferit pagube ca urmare a atacurilor urşilor.

Citiți și: Argeş: A fost aprobat protestul privind problema urşilor

Urşii au atacat gospodării, au distrus bunuri materiale şi au ucis animale domestice, valoarea totală a pagubelor depășind 182.000 de lei. Valoarea pagubelor a fost stabilită de comisii speciale de evaluare.

De asemenea, au fost atacaţi 5 oameni, aceștia fiind răniţi. În cazul unuia dintre ei a fost nevoie de amputarea unui picior. Despre astfel de atacuri din acest an puteți citi amănunte AICI, dar și AICI și AICI.

Citiți și: Video – Ploile fac ravagii în județ

Deşi în Argeş ar trebui să existe mai puțin de 300 de urşi, numărul acestora a depăşit 1.000, conform Instituției Prefectului. Cum autoritățile nu fac mai nimic pentru rezolvarea situației, este previzibil că (și) în Argeș vor urma și alte atacuri ale urșilor, poate cu consecințe și mai grave decât până acum.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441