New Profesional Consult 930 x 122

copii

VA FI FURNICAR DE LUME! FESTIVAL DE DANS MODERN LA CASA SINDICATELOR!

Sâmbătă, 7 iunie, va fi furnicar de lume la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești! Copii, părinți și bunici vor umple sala de spectacole la cea de a treia ediție a festivalului-concurs internațional de dans modern „Dansul lalelelor”.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

La festival, programat să înceapă la ora 10, vor concura reprezentanți ai școlilor populare de arte și meserii și ai cluburilor copiilor din Pitești, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Oltenița, București, Târgu Jiu, Giurgiu, Râmnicu Sărat, Slobozia, Găești și din Rezina (Republica Moldova).

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Argeș, prin Școala Populară de Arte și Meserii din Pitești și în colaborare cu Palatul Copiilor și Elevilor din municipiul reședință de județ.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90