New Profesional Consult 930 x 122

colibasi

PenitenciarulColibasi06

Vezi ce are de spus conducerea penitenciarului Colibași despre tentativa de suicid a lui Rustem!

Aşa cum v-am informat, un deţinut a încercat să se spânzure astăzi în penitenciarul Colibaşi. Este vorba de Simion Rustem, condamnat la 10 ani de închisoare pentru furtul, acum câțiva ani, a 22 de kg de bijuterii într-un jaf armat pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Conducerea penitenciarului Colibaşi, unde acesta este încarcerat, a emis un comunicat de presă în care prezintă succesiunea evenimentelor.

Citiți și: Pitești. Nici nu bănuiți ce se ascunde în această clădire!

„Vineri, 17 ianuarie 2014, în jurul orei 4:30, persoana privată de libertate S.C.I.R., în vârstă de 35 de ani, condamnată în primă instanţă la 10 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, a încercat să se sinucidă prin spânzurare în grupul sanitar al camerei de deţinere. Supraveghetorul secţiei a intervenit prompt şi a solicitat intervenţia cadrului medical al unităţii. După efectuarea manevrelor de resuscitare, persoana privată de libertate a fost prezentată la camera de gardă a spitalului penitenciar Colibaşi pentru investigaţii medicale suplimentare.

În prezent starea deţinutului este stabilă, iar în perioada următoare acesta va fi inclus într-un program de consiliere psihologică. La nivelul penitenciarului a fost demarată o anchetă internă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul”, se arată în comunicatul de presă al conducerii penitenciarului Colibași.

Citiți și: Sute de posturi, scoase la concurs! Salarii de mii de lei în Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90