NOR CURIER 930X122

furt

(VIDEO) BUCUREȘTENI ÎN CĂTUȘE. AU FURAT DE LA O BĂTRÂNĂ

Bucureșteni în cătușe. Au furat de la o bătrână. Astăzi, doi bucureșteni, cu vârste de 26 și, respectiv, 41 de ani au fost încătușați și reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore de către polițiștii piteșteni. Acuzația: furt calificat.

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

Cei doi sunt suspectați că luna trecută ar fi furat bunuri în valoare de circa 4.000 de lei din locuința unei bătrâne din Pitești în vârstă de 91 de ani. Bucureștenii ar fi intrat în locuința bătrânei sub identități false, pretinzând că sunt angajații unei firme de deratizare. Suspecții ar fi profitat de neatenția și vârsta înaintată a femeii.

Citiți și: Argeș. Un șofer aproape de comă alcoolică a făcut dezastru pe drum

O parte dintre bunurile furate au fost recuperate. Ancheta continuă pentru recuperarea întregului prejudiciu.

În urma deciziei luată astăzi de poliţiştii Formaţiunii Investigaţii Criminale de la Secţia 3, ambii au fost duși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din Pitești al Poliției Argeș, după cum precizează Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție. Mâine vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. (Foto și video: Mihai Neacșu)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3