New Profesional Consult 930 x 122

contrabanda

(VIDEO) PERCHEZIȚII! CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI ÎN ARGEȘ

După cum v-am informat, poliţiştii argeșeni au făcut astăzi 13 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de infracţiuni economice. Perchezițiile s-au desfășurat în municipiul Câmpulung și comunele Stoeneşti, Mioarele, Rucăr, Cetăţeni şi Boteni. Revenim acum cu detalii și imagini.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Acţiunea a avut loc într-un dosar penal de contrabandă şi deţinere sau fabricare de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Din cercetări a reieşit că din iunie 2015 şi până în prezent persoanele vizate ar fi produs artizanal ţigarete, pe care apoi le-ar fi comercializat fără a respecta legislaţia în vigoare.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit două instalaţii electrice de confecţionat ţigarete, 2.000 de tuburi de hârtie cu filtru, 30 de kilograme de tutun şi 700 de ţigarete nefiscalizate. De asemenea, poliţiştii au ridicat două monitoare LCD, un televizor, 70 de obiecte pirotehnice, două generatoare, un motoferăstrău şi alte obiecte de uz casnic, susceptibile a proveni din infracţiuni.

Totodată, opt persoane au fost duse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3