Donaris 930 x 122

auto

(VIDEO) PITEȘTI: AU SPART MAȘINA! FILMAȚI LA FURAT AZI NOAPTE

Pitești: au spart mașina!

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Un grup de tineri (doi băieți și o fată – băieții „acționau”, iar fata „ținea de șase”) a fost filmat azi noapte, în jurul orei 3, de camerele video exterioare de supraveghere în parcarea blocului A5 (bloc cu mai multe scări) din cartierul piteștean Războieni.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Indivizii ar fi încercat să spargă câteva autoturisme, reușind să intre doar în unul dintre ele, o Dacia Break, în care au stat preț de câteva minute. Posibil, ar fi vrut să fure mașina, dar nu au reușit.

Tinerii nu au avut habar că sunt filmați. Asociația de proprietari „Burebista” de la blocul A5 din Războieni a instalat cu ceva timp în urmă mai multe camere video de supraveghere. Proprietarii ar urma să facă plângere la Poliție. Pe baza imaginilor, se așteaptă ca și de această dată făptașii să fie identificați și prinși de autorități. Spunem „și de această dată” pentru că, în urmă cu doar câteva luni, alți doi tineri spărgători de mașini care au acționat în aceeași zonă au fost identificați și prinși de Poliție tot pe baza unor astfel de imagini. (Sursă video: Facebook)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Stefan spune:

    Cred ca actioneaza si in Prundu in zona strazii de langa calea ferata sau in parcarea din centru de langa primarie si fostul cinematograf Bucuresti, in spatele blocului. Am patit si eu . Au incercat iala de la portiera. Probabil nu au reusit sa intre doar au fortat si au infundat putin. Nu mi-am dat seama decat ziua cand am observat indoitura. Politia locala nu prea mai patruleaza.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3