930×122 CAPRA 5

amenda

VITEZĂ NĂUCITOARE, AMENDĂ RECORD

Viteză năucitoare, amendă record. Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat săptămâna trecută 62 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 de kilometri pe oră și 5 care conduceau sub influența alcoolului. Cea mai mare viteză înregistrată de radar a fost de 235 de kilometri pe oră, pe autostrada A3.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În perioada 27 august-2 septembrie 2018, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere și creșterea siguranței rutiere.

Polițiștii au prins 56 de șoferi care au depășit limita legală de viteză pe autostrăzi cu mai mult de 50 de kilometri pe oră, iar în 6 cazuri șoferii au fost depistați circulând cu viteze de peste 200 de kilometri pe oră.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

De asemenea, în alte 5 cazuri șoferii au fost depistați conducând sub influența băuturilor alcoolice, pe numele lor fiind întocmite dosare penale (pentru cei depistați conducând cu peste 0.4 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat) sau date sancțiuni contravenționale (pentru cei depistați conducând cu o concentrație de alcool de sub 0.4 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat).

Cea mai mare viteză a fost înregistrată ieri, 2 septembrie 2018, pe A3. Polițiștii au depistat un bărbat care conducea cu 235 de kilometri pe oră și care nu avea asupra sa permisul de conducere. Șoferul a fost sancționat cu amendă totală de 4.060 de lei, iar polițiștii i-au suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Toți șoferii depistați conducând cu viteză excesivă au fost sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei. În plus, ca măsură complementară, le-a fost suspendată pentru 90 de zile exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90