New Profesional Consult 930 x 122

distrigaz

ZECI DE POMPIERI, ÎN ALERTĂ ÎN PITEȘTI

Zeci de pompieri, în alertă în Pitești. În urma numeroaselor sesizări făcute în cursul zilei de ieri, prin numărul unic de urgență 112, cu privire la existența mirosului de gaze naturale pe casa scării sau în exteriorul mai multor blocuri din Pitești, au intervenit nu mai puțin de 9 echipaje cu 50 de pompieri militari.

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

Intervenția a fost pentru a asigura măsuri de înștiințare, alarmare, cercetare și de recunoașteri în teren, dar și pentru asigurarea de măsuri de prevenire și stingere a incendiilor până la sosirea echipajelor de la compania de gaze.

Amintim că, în urma unei disfuncţionalităţi apărute în sistemul naţional de transport al gazelor naturale la staţia de reglare-măsurare din comuna argeșeană Bascov, s-a produs o supraodorizare accidentală a gazului natural livrat în Piteşti. Prezența în concentrație mai mare a acestei substanțe nu a reprezentat un pericol pentru siguranța populaţiei, transmit Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș și Distrigaz. Detalii, AICI.

Citiți și: Argeș. Intervenție de urgență! Arde!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90