New Profesional Consult 930 x 122

ziua eroilor

Ziua Eroilor, sărbătorită la Mioveni

Ziua Eroilor, sărbătorită la Mioveni.

Citiți și: Ziua Eroilor a fost marcată la Mioveni

Joi, 2 iunie, odată cu sărbătoarea creştină a Înălţării Domnului, Centrul Cultural împreună cu autoritățile orașului Mioveni vor organiza o ceremonie de cinstire a memoriei eroilor patriei, aceia care au făcut sacrificiul suprem, în slujba poporului român.

Ziua Eroilor marchează data la care comemorăm pe cei căzuţi în războaie, în marile conflagrații mondiale, dar şi pe cei morți în Războiul de Independență.

Citiți și: MIOVENI: OMAGIU LA MONUMENTELE EROILOR. PROGRAMUL ZILEI

Nu doar militarii sunt comemorați, ci toți reprezentanții structurilor din cadrul sistemului național de apărare, căzuți la datorie pe timpul intervențiilor pentru salvarea semenilor, dar și pentru apărarea idealurilor naționale.

Ca în fiecare an, oficialitățile vor depune coroane de flori la monumentele eroilor din toate cartierele orașului, începând cu ora 11.00.

Evenimentul central, reprezentat de ceremonia religioasă, urmată de activitățile cultural-artistice, organizate în memoria eroilor martiri din Mioveni, va avea loc începând cu ora 12.30, în Centrul Civic.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3