EcoMoto 930×122

moioveni

ZIUA EROILOR, MARCATĂ ÎN MIOVENI

Ziua Eroilor a fost marcată astăzi în Mioveni prin ceremoniale religioase, depuneri de coroane de flori şi scurte programe artistice prezentate de elevi de la şcolile şi liceele din oraș, Racoviţa şi Colibaşi.

Citiți și: Primarul, salariu de „baștan” într-o localitate minoră din Argeș! Aproape 2000 €

Oficialităţi locale (inclusiv primarul Ion Georgescu) şi judeţene (inclusiv prefectul de Argeș, Cristian Soare), veterani de război, cadre militare și membri ai societăților cultural-patriotice au venit să-și exprime recunoștința față de cei care au căzut de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului.

Manifestările prilejuite de Înălţarea Domnului – Ziua Eroilor au fost organizate de Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural Mioveni.

Citiți și: Festivalul așteptat de mii de piteșteni

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3