Donaris 930 x 122

epitesti stiri

SUBIECTE EPITEŞTI CU ECOU NAŢIONAL

Mai multe evenimente locale relatate de ePiteşti au avut în 2020 impact la nivel naţional. Din nefericire, am avut parte de cazuri care descriu, în general, incompetenţa anumitor persoane aflate în funcţii publice importante.

Citiți și: Premieră în presa online din Argeș! ePitești și-a lansat canalul de WhatsApp!

Primul care a reuşit să iasă în evidenţă este fostul edil Gheorghe Matei de la Mihăeşti (Argeș). În luna iunie a acestui an, grăbit probabil să arate localnicilor ce bun gospodar este, a atribuit unei firme un proiect de pomină, în cadrul căruia asfaltarea s-a făcut direct peste iarbă, fără o pregătire a terenului pe care urma să se execute lucrarea. Acum, fata acestuia,  Andreea Iuliana Crîmpiță-Matei  i-a luat locul în fotoliul de primar al comunei din parte PSD.

La scurt timp, subiectul a fost difuzat inclusiv pe posturi de televiziune naţionale şi site-uri ale unor publicaţii de presă centrale.

 

 

În luna decembrie, ePiteşti a intrat în posesia unor informaţii despre cum Primăria Piteşti, în timpul mandatului lui Cornel Ionică, a pierdut un proces care s-a lăsat cu o executare silită în valoare de peste 430.000 de lei (detalii, AICI).

 

 

Un alt subiect dintre numeroasele care au atras atenţia presei naţionale vine, de această dată, din sfera socială. Este vorba despre cazul minorei umilite în Piteşti, despre care am relatat şi în topul celor mai citite articole publicate pe ePiteşti, detalii – AICI.

 

Și acesta din urmă a fost analizat de televiziunile centrale și de mai toate site-urile importante din țară.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3