930 x122 grota rece

decese

DRAMELE DIN ARGEŞ, CELE MAI CITITE PE EPITEŞTI ÎN 2020

În anul marcat de pandemia COVID-19, cele mai citite subiecte publicate pe ePitesti.ro au fost dramele sociale. Capul de afiş, cu aproape 80.000 de vizualizări, este cazul minorei de 14 ani, umillită de alte fete în plină zi în Piteşti, fără ca vreo persoană să intervină. Scenele şocante s-au petrecut în cartierul Craiovei, iar după vizionarea înregistrărilor video şi audierea martorilor, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

Citiți și: Semnale îngrijorătoare pentru Argeș!

 

Citiți și: Carnagiu pe șoselele din România. Peste 1.000 de oameni au murit în ultimele opt luni

Cercetările au fost demarate din oficiu la data de 03 august a.c. Pe 10 octombrie, două fete inculpate în dosar au fost prezentate instanţei şi plasate sub control judiciar pentru 60 de zile.

O altă dramă socială care a depăşit subiectele despre pandemie a fost cel al tinerei de 18 ani care, la începutul lui martie, a murit subit la Câmpulung (am scris, pe larg, AICI). Familia fetei solicitase intervenția ambulanței după ce tânăra a acuzat dureri de cap și a început să vomite, dar medicii nu a mai putut să o salveze. Articolul a fost urmărit de aproximativ 65.000 de cititori.

Tot atât au strâns şi protestele oamenilor din cauza restricţiilor impuse de autorităţi, mai ales că unele s-au lăsat cu violenţe în stradă. Vorbim despre cazul petrecut la data de 20 martie a.c., când romii izolaţi la domiciliu au atacat echipele de control ale Primăriei Lereşti.

 

 

Articolul exclusiv în care am publicat mărturiile unui piteştean, pacient COVID-19 internat la „Bălcescu”, a atras peste 48.000 de mii de vizitatori pe site-ul ePitesti.ro (subiectul, pe larg, AICI).

 

 

Nu în ultimul rând, am scris despre două cazuri dramatice care au cutremurat opinia publică. Este vorba despre cazul băieţelului decedat în urma unei anestezii la clinica stomatologică Teddy Care din Piteşti (detalii, AICI), respectiv cel al politicianului Marin Turcu, decedat la SJU Piteşti în condiţii suspecte (detalii, AICI). Despre ce s-a întâmplat în spital ne-a oferit detalii fiica acestuia, însă pentru a avea o imagine completă şi clară asupra cazului vom aştepta decizia instanţei de judecată. Fiecare subiect a adunat câte 35.000 de vizualizări.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90