New Profesional Consult 930 x 122

decese

Doliu la o instituţie din Piteşti. Angajat răpus de infarct la 35 de ani

Doliu la o instituţie din Piteşti.

Citiți și: Argeș. Dezastrul demografic continuă

Angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Argeş (D.G.A.S.P.C.) sunt bulversaţi de vestea potrivit căreia Mădălin Mândreanu, un bărbat de 35 de ani angajat la biroul Administrativ, a decedat în urma unui infarct miocardic. S-a întâmplat în seara de vineri, 6 august.

 

Citiți și: Măcel pe străzi! Așa nu se mai poate!

 

„Greu ne găsim cuvintele în momente tragice din viață. În această seară, a căzut ca un trăsnet vestea că MĂDĂLIN MÂNDREANU, colegul nostru de la Biroul Administrativ, a murit în urma unui infarct. Mădălin avea 35 de ani și o viață întreagă înainte. Mădălin era un munte de omenie, își trata colegii cu respect, cu zâmbetul mereu pe buze și cu sufletul deschis pentru a ajuta pe oricine avea nevoie. Să ne ierți, Mădălin, dacă în alergarea noastră de zi cu zi, am uitat să îți răspundem cu aceeași bunătate! Să îți odihnească Dumnezeu sufletul tău bun! Condoleanțe familiei și putere pentru a trece peste această tragedie!”, este mesajul îndoliat al colegilor de serviciu.

„Duminică, 8 august, ora 10.00, la Biserica Mavrodolu din Pitești, va fi depus trupul neînsuflețit al colegului nostru MĂDĂLIN MÂNDREANU! La ora 13.00, un sobor de preoți va oficia slujba de prohodire!!! La numai 35 de ani și fără ca ceva să prevestească această tragedie, Mădălin a murit vineri seara, în urma unui infarct. Odihnă veșnică, drag coleg!”, anunţă DGASPC Argeş.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90