EcoMoto 930×122

diana turcu

MESAJE ŞTERSE ÎN SPITAL DE PE TELEFONUL UNUI PACIENT CARE A DECEDAT ÎN CONDIŢII SUSPECTE. ULTIMELE CUVINTE, SALVATE DE FIICĂ

Tratat pentru Covid-19, a murit de pancreatită! Aceasta este ipoteza lansată de Diana Turcu, fiica politicianului Marin Turcu din Bascov care s-a prăpădit la SJU Piteşti în data de 29 septembrie a.c. (detalii, AICI). Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, nu arăta ca un om pe ducă şi s-a prezentat la spital cu simptome specifice Covid, acuzând ulterior dureri puternice abdominale.

Citiți și: Pacient Covid la ATI vreme de 8 luni, nevoit să înveţe să meargă şi să vorbească din nou

Se pare că medicii au mers doar pe tratament Covid şi au neglijat faptul că pacientul ar fi putut avea o criză acută de pancreatită. Ulterior, din informaţiile pe care le deţinem, ar fi încercat să muşamalizeze ce s-a întâmplat cu adevărat în spital.

Citiți și: Alertă medicală în Piteşti. Gest extrem al unei femei bolnave de Covid

„Încă se aşteaptă analizele de sânge şi ale segmentelor din organe, trimise la Bucureşti. Cauza morţii, din expertiză, a fost un şoc hemoragic. A fost găsit în abdomenul lui foarte mult sânge, i s-a spart pancreasul. În spital, a primit medicamente pentru Covid, printre care Kaletra şi Plaquenil, câte opt pastile pe zi (câte două din fiecare, dimineaţa şi seara). Medicii au ignorat în rest durerile acuzate de tatăl meu, spunând că e doar o constipaţie”, ne-a transmis telefonic Diana Turcu.

Fiica pacientului decedat la SJU Piteşti ne-a oferit şi alte detalii despre cazul tatălui ei. Sunt informaţii care întăresc ipoteza că omul a murit cu zile în spital!

„Consider că tati a murit cu zile. Mă doare cel mai tare fiindcă nici eu nu l-am crezut 100%, neavând posibilitatea să-l văd. Mi-au băgat doctorii în cap că el are nişte probleme psihiatrice şi tulburări de la tratament. Mă gândeam că poate au dreptate, că îmi spun lucrurile astea nişte medici. Până la urmă, l-am dus la doctori, nu la ucigaşi. Tot timpul cât a stat internat, nu l-a luat nimeni în seamă. Mai grav, când am solicitat să fie transferat, nu a vrut nimeni! Când vorbeam la telefon, medicii nu-şi dădeau numele. Nici nu ştim, până la urmă, cu cine am vorbit. Stabilisem să-l ducem la Sp. Victor Babeş, cei de acolo ne aşteaptau, dar au refuzat să-l trimită de aici. După ce a murit, când am verificat telefonul lui am mai observat lucruri dubioase, precum mesaje şterse. El nu avea de ce să le şteargă, aşadar cine le-a şters? Erau mesaje trimise la persoanele cu care vorbea cel mai mult: eu, sora lui, iubita lui. Am reuşit să salvez câteva, în care spune că îi este foarte rău şi că nu poate să respire (FOTO). Se ia în calcul inclusiv faptul că acele aparate de oxigen nu ar fi funcţionat, de fapt. Ceea ce este extrem de grav!”, este de părere Diana.

Vă reamintim, în acest caz, Diana Turcu a depus plângere penală la Parchet şi a fost deschis dosar in-rem pentru ucidere din culpă. La momentul respectiv, în data de 30 septembrie a.c., avocatul tinerei a furnizat public o serie de detalii despre posibila culpă a medicilor, precum şi presupuse afirmaţii ale unor cadre auxiliare care ar fi spus că pacientul, înainte să moară, ar fi mâncat cinci banane şi o şaorma (detalii, AICI).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Daniel Toma spune:

    La puscarie 15 ani de fiecare doctori si asistente.
    Acesti MARI dOMNI si dOAMNE din acest
    sPITAL al groazei Jegutean Pitesti.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3