Donaris 930 x 122

pacient covid

ARGEȘEAN CONFIRMAT POZITIV ÎNAINTE SĂ-ȘI FACĂ TESTUL

Ne mirăm de ce există o sumedenie de teorii ale conspirației? Oamenii au tot dreptul să creadă ce vor, mai ales când se ivesc situații total neplăcute precum este cea despre care vom vorbi…

Citiți și: Pacient Covid la ATI vreme de 8 luni, nevoit să înveţe să meargă şi să vorbească din nou

Pe scurt, după cum ne-au informat surse medicale, un argeșean care bănuia că ar fi contactat noul coronavirus a sunat la o clinică din Pitești ca să se programeze la un test RT-PCR.

Toate bune, până spre seară, când a fost sunat de la recepție și i s-a transmis că este pozitiv COVID-19. Asta deși omul nici nu se prezentase la teste.

Citiți și: Alertă medicală în Piteşti. Gest extrem al unei femei bolnave de Covid

Ulterior, i s-a comunicat faptul că a fost o „încurcătură”, mai exact operatorul nu ar fi citit corect liniile din tabel.

Realizați însă că acel client, până la urmă, ar fi putut suferi un puternic șoc emoțional care să-i provoace traume fizice și psihice.

Clientul ar putea da în judecată clinica respectivă, în situația în care apreciază că a avut de suferit din pricina acestei erori.

Cât despre gradul de încredere, judecați voi cum se prezintă situația…

(Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3