New Profesional Consult 930 x 122

pacient covid

ARGEȘEAN CONFIRMAT POZITIV ÎNAINTE SĂ-ȘI FACĂ TESTUL

Ne mirăm de ce există o sumedenie de teorii ale conspirației? Oamenii au tot dreptul să creadă ce vor, mai ales când se ivesc situații total neplăcute precum este cea despre care vom vorbi…

Citiți și: Pacient Covid la ATI vreme de 8 luni, nevoit să înveţe să meargă şi să vorbească din nou

Pe scurt, după cum ne-au informat surse medicale, un argeșean care bănuia că ar fi contactat noul coronavirus a sunat la o clinică din Pitești ca să se programeze la un test RT-PCR.

Toate bune, până spre seară, când a fost sunat de la recepție și i s-a transmis că este pozitiv COVID-19. Asta deși omul nici nu se prezentase la teste.

Citiți și: Alertă medicală în Piteşti. Gest extrem al unei femei bolnave de Covid

Ulterior, i s-a comunicat faptul că a fost o „încurcătură”, mai exact operatorul nu ar fi citit corect liniile din tabel.

Realizați însă că acel client, până la urmă, ar fi putut suferi un puternic șoc emoțional care să-i provoace traume fizice și psihice.

Clientul ar putea da în judecată clinica respectivă, în situația în care apreciază că a avut de suferit din pricina acestei erori.

Cât despre gradul de încredere, judecați voi cum se prezintă situația…

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441