930 x122 grota rece

atacat cu furca

Tânăr atacat cu furca în Piteşti. Mama acestuia, băgată în spital cu o lovitură de pumn

Tânăr atacat cu furca în Piteşti. Mama acestuia, băgată în spital cu o lovitură de pumn.

Citiți și: Argeșeancă de 68 de ani, băgată în spital de un vecin

Deşi aceste scene par desprinse dintr-un cătun din mediul rural, rupt de civilizaţie, realitatea este aceea că faptele s-au petrecut în municipiul Piteşti. Mai exact, la o locuinţă din cartierul Prundu. Un bărbat aflat sub influenţa alcoolului a pus mâna pe o furcă şi l-a atacat pe fiul său, un tânăr în vârstă de 25 de ani.

Nici soţia autorului nu a scăpat teafără, fiind lovită puternic cu pumnul. Femeia a ajuns la spital.

Citiți și: UN MEDIC DIN ARGEȘ ȘI-A ÎNCUIAT ȘI AGRESAT PACIENTA ÎN CABINET PENTRU CĂ NU S-AU INȚELES ASUPRA ONORARIULUI

Băiatul a scăpat uşor, reuşind să se ferească / să blocheze parţial atacul. Furca i-a străpuns doar mâna şi nu a fost grav rănit.

Poliţiştii Secţiei 4 au intervenit şi, în urma probatoriului, l-au reţinut pe autor.

IPJ Argeş precizează

În noaptea de 20 spre 21 iulie a.c., aproape de miezul nopții, polițiștii Secției 4 Poliție Pitești au fost solicitati prin Apel 112 să intervină la o stare conflictuală între membrii unei familii de pe raza de competență.

După parcurgerea procedurilor specifice cazurilor de violență domestică, a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat de 49 de ani, care și-ar fi agresat soția și fiul.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, sub forma lovirii sau altor violențe.

În ziua de 21 iulie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au stabilit că bărbatul ar fi agresat atât pe soția sa, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri, iar cu aceeași ocazie ar fi produs și leziuni fiului său, cu un obiect înțepător.

După emiterea ordinului de protecție provizoriu si administrarea probatoriului, bărbatul care ar fi agresat mai mulți membri ai familiei sale a fost reținut.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90