NOR CURIER 930X122

dentist

UPDATE: MOMENTE CUMPLITE PENTRU PĂRINȚII COPILULUI INTRAT ÎN MOARTE CEREBRALĂ

(UPDATE ORA 16): Părinții copilului care luni seara a ajuns la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București în stare foarte gravă după o anestezie într-un cabinet dentar al Clinicii Teddy Care din Pitești trec prin momente cumplite.

Citiți și: Noi servicii stomatologice decontate de CNAS

Familia a fost martoră la declararea morții cerebrale a băiețelului în vârstă de 4 ani și 8 luni.

„S-a efectuat, în prezenţa părinţilor, electroencefalograma, care a arătat lipsa activităţii cerebrale”, declară Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, citată de presa centrală.

Citiți și: VIDEO: MEDIC ARGEŞEAN SCOS FĂRĂ VIAŢĂ DINTR-O PRĂPASTIE

(UPDATE ORA 14:50): Copilul care a ajuns în comă după o anestezie făcută la dentist a intrat în moarte cerebrală, potrivit evz.ro, care anunță că informația a fost confirmată de medicii Spitalului „Grigore Alexandrescu” din București. 

Vești proaste despre starea copilului care a ajuns de la dentist, la reanimare.

Micuțul se zbate între viață și moarte în Reanimarea Spitalului „Grigore Alexandrescu” din București, acolo unde a ajuns luni seara, după episodul care l-a băgat  în comă: o anestezie generală efectuată într-un cabinet stomatologic al Clinicii Teddy Care din Pitești.

„Este foarte grav. Ce să vă spun?! S-a instalat deja insuficiența multiplă de organe. Se depun eforturi pentru a fi menținut în viață”, declară, contactată  de ePitești. Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al spitalului „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3