New Profesional Consult 930 x 122

dentist

UPDATE: MOMENTE CUMPLITE PENTRU PĂRINȚII COPILULUI INTRAT ÎN MOARTE CEREBRALĂ

(UPDATE ORA 16): Părinții copilului care luni seara a ajuns la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București în stare foarte gravă după o anestezie într-un cabinet dentar al Clinicii Teddy Care din Pitești trec prin momente cumplite.

Citiți și: Coșmarul șoferilor! Anestezia la dentist te face sau nu să pici testul antidrog?

Familia a fost martoră la declararea morții cerebrale a băiețelului în vârstă de 4 ani și 8 luni.

„S-a efectuat, în prezenţa părinţilor, electroencefalograma, care a arătat lipsa activităţii cerebrale”, declară Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, citată de presa centrală.

Citiți și: Pitești: Decizie în cazul băiețelului de 4 ani mort la clinica Teddy Care

(UPDATE ORA 14:50): Copilul care a ajuns în comă după o anestezie făcută la dentist a intrat în moarte cerebrală, potrivit evz.ro, care anunță că informația a fost confirmată de medicii Spitalului „Grigore Alexandrescu” din București. 

Vești proaste despre starea copilului care a ajuns de la dentist, la reanimare.

Micuțul se zbate între viață și moarte în Reanimarea Spitalului „Grigore Alexandrescu” din București, acolo unde a ajuns luni seara, după episodul care l-a băgat  în comă: o anestezie generală efectuată într-un cabinet stomatologic al Clinicii Teddy Care din Pitești.

„Este foarte grav. Ce să vă spun?! S-a instalat deja insuficiența multiplă de organe. Se depun eforturi pentru a fi menținut în viață”, declară, contactată  de ePitești. Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al spitalului „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 CAPRA 3