930 x122 grota rece

anestezie

DSP ARGEȘ, ATENȚIONARE OFICIALĂ PENTRU PĂRINȚII CARE ÎȘI DUC LA DENTIST COPIII

DSP Argeș, atenționare oficială pentru părinții care își duc la dentist copiii.

Citiți și: Controale ,,la sânge” într-un spital din Argeș. Nereguli deosebit de grave

„Vă informăm că în județul Argeș NU există cabinete medicale dentare autorizate (pentru adulți și copii) cu anestezie terapie intensivă.

Rugăm părinții să nu solicite medicilor activități neautorizate sanitar”, comunică Direcția de Sănătate Publică Argeș, sub semnătura directorului executiv al instituției, Sorina Honțaru (click pe imagine pentru vizualizarea comunicatului de presă):

Citiți și: Protest în oraș! Angajații de aici vor salarii mai mari!

Comunicarea a fost făcută în urmă cu puțin timp, în contextul cazului copilului de patru ani care a murit ieri la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București după o anestezie (analgosedare) la clinica stomatologică Teddy Care din Pitești (AICI, subiectul pe larg). Amintim că aseară, după moartea copilului, DSP Argeș a suspendat activitatea acestei clinici (amănunte, AICI).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90