930×122 POSADA 5

dsp argeș

SORINA HONȚARU, DIN NOU ȘEFA DSP ARGEȘ. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU NOII MANAGERI DE SPITALE

Dr. Sorina Honțaru a revenit la conducerea DSP Argeș.

Citiți și: DSP Argeş: Anunţ important către medicii de familie, unităţi sanitare, primării

Fosta șefă a Direcției de Sănătate Publică, înlocuită recent cu fostul comandant al Spitalului Militar, colonelul Alexandru Guiță, și-a reluat activitatea odată cu intrarea în starea de alertă.

„Doamna Honțaru a avut un ordin de ministru prin care a fost suspendată din funcția de director al DSP Argeș pe perioada stării de urgență. De asemenea, domnul Guiță primise tot un ordin de ministru prin care a fost numit director interimar pe perioada stării de urgență. Pe 14 mai, noaptea, aceste ordine au încetat. Doamna Honțaru a revenit, din 15 mai, la conducerea DSP. Practic, de vineri, de la ora 14.00, este din nou pe funcție”, a declarat, pentru ePitești.ro, prefectul județului Argeș, Emanuel Soare.

Citiți și: Campanie de vaccinare anti-Covid, eficientă 100% în Argeş. Sorina Honţaru: „Nu am risipit nicio doză până acum”

Pentru directorii de spitale, lucrurile stau astfel. Cei numiți prin ordin de ministru în locul managerilor suspendați pe motive de management defectuos rămân (cel puțin deocamdată) pe funcții.

555×222  MAIA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90