New Profesional Consult 930 x 122

bac

Sunt disponibile testele de antrenament pentru BAC și Evaluarea Națională

Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie a publicat pe pagina sa oficială, AICI, teste de antrenament pentru examenele de Bacalaureat și Evaluare Naţională de anul acesta.

Citiți și: Situație fără precedent! Elevii cer eliminarea Bacalaureatului

Pentru Evaluarea Naţională, elevii se pot antrena parcurgând modelele de teste pentru limba română, matematică şi limba maternă,

Cei care se pregătesc pentru BAC au la dispoziție teste pentru: limba română, matematică, chimie, biologie, anatomie,  fizică, informatică, logică, geografie, istorie, economie, psihologie, filosofie și sociologie.

Citiți și: Zi mare pentru elevi! Moment decisiv

Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE) proiectează şi coordonează sistemul naţional de evaluare şi examinare a elevilor din învăţământul preuniversitar şi coordonează procesul de evaluare a manualelor şcolare. Proiectarea şi administrarea profesionistă a evaluărilor şi a examenelor naţionale se realizează pe baza procedurilor și a bunelor practici identificate la nivel național și internațional, prin asigurarea accesului elevilor la educaţia de calitate şi la o evaluare obiectivă, stimulativă, de susţinere a procesului de învăţare pe tot parcursul vieţii.

Foto: descriptiv (New-money)

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3