Donaris 930 x 122

furt

SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ ÎN PARCAREA COMPLEXULUI JOHN

Surpriză neplăcută în parcarea complexului John. Un piteștean, client al complexului comercial John, a avut parte de o surpriză neplăcută. Întors la autoturismul personal aflat în parcarea complexului de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, bărbatul a constatat că din mașină i se furase un rucsac cu bunuri, acte și bani.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Incidentul s-a produs la sfârșitul lunii trecute, mai precis pe 26 februarie 2019.

Biroul de presă al Poliției Argeș ne-a informat astăzi că anchetatorii au finalizat cercetările în acest caz. Potrivit sursei citate, mașina piteșteanului nu era încuiată.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Rucsacul ar fi fost furat de o tânără de etnie romă, în vârstă de 19 ani, din comuna argeșeană Băiculești.

”Prejudiciul, în valoare de aproximativ 300 de lei, a fost recuperat și predat persoanei vătămate. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitesti, cu propunere de trimitere în judecată”, precizează Biroul de Presă al Poliției Județene.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3