930 x122 grota rece

Magazine inchise

Surpriză totală la unul dintre cele mai aglomerate magazine din Piteşti

Surpriză totală la unul din cele mai aglomerate magazine din Piteşti. Prima zi cu restricţii de la ora 18 în municipiu a însemnat o curiozitate pentru mulţi dintre noi, cei care am ridicat problema aglomerării în magazine.

Citiți și: S-a decis! Se închid magazinele în weekend?

 

Citiți și: Municipiul Piteşti a ieşit din scenariul Roşu. Ratele de infectare actualizate, 14 noiembrie

 

Ei bine, după cum am văzut, astăzi, cu puţin timp de închiderea unuia dintre cele mai populare supermarket-uri din municipiu (situat pe strada Exerciţiu, colţ cu Craiovei), lumea nu a dat năvală. Dimpotrivă, în magazin cam bătea vântul. Câţiva clienţi care păreau teleportaţi din somnul de frumuseţe căscau ochii pe la rafturi, nehotărâţi. Fotografiile sunt realizate la ora 17.45.

 

 

Unii clienţi au părăsit magazinul cu mâinile goale, în momentul în care s-a anunţat în difuzoare că „în 15 minute se închide magazinul, vă rugăm să vă îndreptaţi la casele de marcat”.

 

 

O chestiune amuzantă: la scurt timp după ce oamenii au fost poftiţi afară, un alt mesaj dat prin staţie a sunat astfel: „Vă invităm şi la raionul de brutărie…”. E clar, supermarket-ul nu şi-a actualizat încă mesajele, conform situaţiei actuale.

 

 

Şi în restul marilor magazine din Piteşti a fost la fel: liber. Cel mai probabil, oamenii se menajează pentru perioada premergătoare sfintelor sărbători de Paşti.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90