930 x122 grota rece

crimă Pitești

Suspecții care i-ar fi dat droguri puștiului care și-a omorât tatăl, prinși!

Presupușii dealeri de droguri ai băiatului de 16 ani din Pitești care și-a omorât tatăl ar fi ajuns pe mâna Poliției, potrivit stirileprotv.ro

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat joi, 6 aprilie, 19 percheziții domiciliare, în județul Argeș, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, de risc și substanțe psihoactive în rândul tinerilor, a transmis în urmă cu puțin timp IPJ Argeș, într-un comunicat de presă.

Astfel, percheziții au avut loc în Pitești, Câmpulung, Curtea de Argeș și Mioveni. Persoanele bănuite vindeau droguri elevilor de liceu. Substanțele psihoactive le-ar fi procurat din afara țării, de unde le-ar fi cumpărat cu cryptomonede. Subiectul pe larg, AICI – Cumpărau droguri cu cryptomonede din afară și le vindeau elevilor din liceele din Argeș

Citiți și: Fapte foarte grave, consecințe severe! S-au trezit cu „mascații” la ușă

Reamintim că băiatul de 16 ani, care la începutul lunii martie și-a omorât tatăl, era cunoscut drept consumator de droguri.

Înainte ca bărbatul să fie descoperit fără suflare în propria casă, adolescentul a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Pitești, din cauza consumului de substanțe. După ce a fost externat, băiatul a fost dus de polițiști direct la audieri.

Crima a șocat comunitatea piteșteană și nu numai, acest caz ajungând să îngrozească o țară întreagă. Bărbatul de 78 de ani ar fi fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit.

Subiectul pe larg, AICI: Pitești. Un puști de 16 ani și-a omorât tatăl!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90