Donaris 930 x 122

crimă Pitești

Suspecții care i-ar fi dat droguri puștiului care și-a omorât tatăl, prinși!

Presupușii dealeri de droguri ai băiatului de 16 ani din Pitești care și-a omorât tatăl ar fi ajuns pe mâna Poliției, potrivit stirileprotv.ro

Citiți și: Argeș: Percheziții! Mascații i-au luat pe sus!

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat joi, 6 aprilie, 19 percheziții domiciliare, în județul Argeș, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, de risc și substanțe psihoactive în rândul tinerilor, a transmis în urmă cu puțin timp IPJ Argeș, într-un comunicat de presă.

Astfel, percheziții au avut loc în Pitești, Câmpulung, Curtea de Argeș și Mioveni. Persoanele bănuite vindeau droguri elevilor de liceu. Substanțele psihoactive le-ar fi procurat din afara țării, de unde le-ar fi cumpărat cu cryptomonede. Subiectul pe larg, AICI – Cumpărau droguri cu cryptomonede din afară și le vindeau elevilor din liceele din Argeș

Citiți și: Breaking. Exclusiv: Președintele Mînzînă, despre descinderea DNA la CJ Argeș

Reamintim că băiatul de 16 ani, care la începutul lunii martie și-a omorât tatăl, era cunoscut drept consumator de droguri.

Înainte ca bărbatul să fie descoperit fără suflare în propria casă, adolescentul a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Pitești, din cauza consumului de substanțe. După ce a fost externat, băiatul a fost dus de polițiști direct la audieri.

Crima a șocat comunitatea piteșteană și nu numai, acest caz ajungând să îngrozească o țară întreagă. Bărbatul de 78 de ani ar fi fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit.

Subiectul pe larg, AICI: Pitești. Un puști de 16 ani și-a omorât tatăl!

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3