930×122 CUMPANA 5

dacia

DACIA anunță: Director financiar nou la Renault Group

DACIA anunță: Director financiar nou la Renault Group.

Citiți și: La Dacia se anunță ceva major!

„Începând cu 1 martie 2022, Thierry Piéton, în prezent Director Financiar Adjunct și Director Performanță Control, este numit Director Financiar al Renault Group. El devine membru al Consiliului de Administrație al Grupului și va raporta lui Luca de Meo, CEO Renault Group”, a transmis DACIA într-un comunicat.

 

Citiți și: Atac la Dacia!

 

Despre Thierry Piéton

Thierry Piéton, 51 de ani, a absolvit Ecole de Management din Lyon. Și-a început cariera ca auditor la PricewaterhouseCoopers în 1995.

S-a alăturat companiei General Electric (GE) în 1998 și, ulterior, a ocupat diverse poziții financiare în divizia de sănătate a acesteia. În 2004, a devenit Chief Financial Officer pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa pentru GE Security. Doi ani mai târziu, a preluat rolul de Global Financial Planning & Analysis Manager la GE Consumer & Industrial. În 2007, Thierry Piéton a devenit director financiar pentru GE Oil & Gas Global Services. În 2011, a devenit Chief Financial Officer pentru GE Power Conversion.

În mai 2014, s-a alăturat Nissan Europa, în calitate de Senior Vice President, Chief Financial Officer.

Din 1 iunie 2016, Thierry Piéton este Senior Vice President, Controller, al Renault Group.

În februarie 2020, a devenit Director Financiar Adjunct și SVP, Controller, Renault Group. La 1 ianuarie 2021, a fost numit Renault Brand Finance și membru al Comitetului de management corporativ al Grupului Renault.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90