New Profesional Consult 930 x 122

droguri

Tânăr de 19 ani, prins drogat la volan pe străzile din oraș!

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, împreună cu reprezentanții altor instituții din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, au intensificat activitățile preventive, dar și acțiunile de prevenire și combatere a consumului și deținerii de substanțe interzise.

Citiți și: Percheziții! Fapte neînchipuite și ilegale: Trei tineri, săltați de mascați

Astfel, permanent, polițiștii rutieri argeșeni verifică conducătorii auto cu privire la consumul de alcool sau al substanțelor cu efect psihoactiv și sunt organizate o serie de acțiuni de prevenire și pentru depistarea celor care dețin substanțe interzise.

Citiți și: Atenție la aceste medicamente!

În urma verificărilor, în seara zilei de 07 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului au depistat un tânăr de 19 ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul Drugtest, acesta a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, în noaptea de 07 spre 08 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Argeș – Serviciul Antridrog, au aorganizat și desfășurat o acțiune de amploare, în trenurile de călători și în stațiile de cale ferată, pentru prevenirea și combaterea consumului și deținerii de substanțe interzise.

Această acțiune a vizat trenurile estivale, având în vedere că, în această perioadă, în județul Constanța, se desfășoară Festivalul Neversea, eveniment la care participă foarte mulți tineri.

Au fost verificate două trenuri estivale, din două stații de cale ferată, au fost legitimate 16 persoane și controlate tot atâtea bagaje.

TÂNĂR DE 20 DE ANI PRINS CU DROGURI ÎN TREN

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au depistat, într-unul dintre trenurile estivale, un tânăr de 20 de ani, din Râmnicu Vâlcea, asupra căruia, în urma controlului corporal, au fost găsite două pliculețe ce conțineau o substanță de culoare albă, susceptibilă a fi droguri de risc.

Ca urmare a celor constatate, pliculețele în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar verificările continuă, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea de droguri de risc, conform Legii 143/2000.

Foto principal descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90