New Profesional Consult 930 x 122

a1

Tânăr prins de Poliție „zburând” cu peste 200 de km/h pe A1

Un alt șofer a dat radarul peste cap pe Autostrada A1. Un tânăr de doar 22 de ani, din Giurgiu, a fost prins seara trecută conducând cu peste 200 km/h pe sensul de mers către Pitești.

Citiți și: De la ce distanță te ,,împușcă” cu pistol radar! E ,,groasă”!

Din cauza excesului de zel de care a dat dovadă, acesta a rămas pieton pentru 120 de zile.

IPJ Argeș precizează: 

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

„În seara zilei de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi- Autostrada A1 București-Rm. Vâlcea, au depistat, pe sensul de mers către Pitești, un tânăr de 22 de ani, din comuna Vânătorii Mici, județul Giurgiu, care a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 211 km/h.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Polițiștii rutieri vor fi în continuare la datorie, atât pe autostrăzi și drumuri naționale, cât și în interiorul localităților.

Reamintim că viteza, sub toate formele sale, reprezintă o cauză în majoritatea evenimentelor rutiere, iar nerespectarea limitelor de viteză, dar și a celorlalte reguli ce circulație pe drumurile publice pune în pericol nu doar propria persoană, ci și ocupanții din același autovehicul și pe alți participant la trafic.”

Reamintim că, zilele trecute, tot pe A1, un șofer de BMW a fost prins circulând cu peste 220km/h. Subiectul pe larg, AICI – Un șofer de BMW s-a crezut pilot de curse pe A1. Mergea cu peste 200km/h.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90