930 x122 grota rece

politia

Tânăr și neliniștit! Șofer de 20 de ani, potolit de polițiști

Tânăr și neliniștit! Șofer de 20 de ani, potolit de polițiști

Citiți și: Cum poți afla câte puncte amendă ai acumulat fără să mergi la Poliție

Doi șoferi au fost amendați și au rămas fără permis. S-a întâmplat după ce au fost prinși conducând cu viteză excesivă.

Un tânăr de 20 de ani a fost depistat pe DN 73. Iar un șofer de 54 de ani a fost prins pe DN 7.

Citiți și: Obligație vitală pentru șoferi!

Iată ce transmite Poliția Argeș:

1. „În ziua de 05 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr, de 20 de ani, din Mihăești, care conducea, cu viteză excesivă, un autoturism, pe DN 73, pe raza localității Schitu-Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile”.

Tânăr și neliniștit! Șofer de 20 de ani, potolit de polițiști

2. În ziua de 05 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat, de 54 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care conducea, cu viteză excesivă, un autoturism, pe DN 7, pe raza localității Morărești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 113 km/h.

Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Foto: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3