Donaris 930 x 122

dosar penal

TÂNĂRĂ DE 22 DE ANI, NOAPTEA, LA VOLAN, FĂRĂ PERMIS

În ultimele 48 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti din județ au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Greșeala banală pentru care șoferii se aleg cu dosar penal!

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate în jur de 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 40.000 de lei. Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 3 permise de conducere și a fost retras 1 certificat de înmatriculare.

Conducea fără drept

Citiți și: Pericol în Pitești. Beat criță, rula pe străzi în ,,creierii nopții”

În noaptea de 27 spre 28 martie 2020 poliţiştii Secției Rurale Bascov au depistat o tânără de 22 de ani, din Dârmănești, care conducea un autoturism pe DC 220, pe raza localității Budeasa, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Conduceau sub influența alcoolului

Tot în noaptea de 27 spre 28 martie, poliţiştii Secției Rurale Rociu au depistat un bărbat de 33 de ani, din Slobozia, care conducea un autoturism pe DC 127, pe raza localității sale de domiciliu, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Și în această cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

În seara zilei de 28 martie, polițiștii Secției Rurale Lunca Corbului au depistat un bărbat de 35 de ani, din Scornicești, județul Olt, care conducea un autoturism pe DN 65, pe raza localității Lunca Corbului, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei și i s-a întocmit dosar penal.

(Foto: descriptiv. Sursa: Facebook Poliția Română)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90