SPALATORIE MURAY  930×122

radar

TÂNĂRĂ DIN BUCUREȘTI, PRINSĂ DE RADAR CU 137 KM/H ÎNTR-O COMUNĂ DIN ARGEȘ

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru limitarea efectelor vremii nefavorabile, prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Argeș: Amenzi usturătoare în târguri

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 177 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 70.000 de lei, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 22 de permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Conduceau cu viteză excesivă

Citiți și: Șoferul unui bolid BMW, surprins mergând cu 250km/oră!

Astăzi, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat o femeie de 25 de ani (Maria B) , din București, care conducea un autoturism marca Volkswagen pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 137 km/h.

Cea în cauză a fost sancţionată contravenţional conform OUG 195/2002R, cu amendă în valoare de 1305 lei, şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Tot astăzi, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 29 de ani (Dragoș B.), din București, care conducea un autoturism marca Peugeot pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 127 km/h.

„Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002R, cu amendă în valoare de 1305 lei, şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile”, precizează IPJ Argeș.

Conducea fără drept

În dimineața zilei de 28 iunie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 32 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Micești, care conducea fără a deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

 (Foto: descriptiv)

 

 

 

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90