930 x122 grota rece

amenzi

Târg desfășurat ilegal, desființat de jandarmi

Târg desfășurat ilegal, desființat de jandarmi. În cursul zilei de ieri, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni de combatere și prevenire a răspândirii virusului Sars-Cov-2 pe raza județului Argeș, în urma cărora au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Pe raza comunei Dobrești, jandarmii argeșeni au depistat faptul că în centrul comunei era organizat un târg, unde mai multe persoane comercializau bunuri diverse. Având în vedere că activitatea târgurilor, bâlciurilor și a talciocurilor este suspendată, comercianții au fost sancționați cu 4 amenzi în valoare de 8.000 de lei și 5 avertismente, iar târgul a fost întrerupt.

La Pitești, jandarmii care asigurau măsuri de ordine publică la sediul S.R.P.C.I.V., au depistat doi bărbați, unul din comuna Merișani și unul din comuna Sălătrucu, care aveau impusă măsura carantinării la domiciliu ca urmare a sosirii din străinătate în România. Ambii au fost sancționați contravențional, iar situațiile au fost comunicate către D.S.P. Argeș.

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90