930×122 POSADA 5

înșelăciune

Tentativă de înșelăciune în școli!

Ministerul Educației atenționează că anumite persoane s-au recomandat ca fiind angajați ai ministerului Educației au cerut bani telefonic, unor directori de școli și profesori cu pretextul strângerii de ajutoare umanitare pentru victimele seismului din Turcia și Siria.

Citiți și: Pitești. Medici de top din Turcia, la Spitalul Județean

„Vă informăm că acestea (n.r – persoane) nu aparțin și nu reprezintă Ministerul Educației”, scrie într-o informare de presă citată de Edupedu.ro.

În documentul primit de la ministerul Educației se precizează că mai mulți profesori și directori de școli au fost contactați telefonic de diverse persoane care s-au dat drept angajați ai ministerului Educației și cer bani în numele instituției.

Citiți și: Pitești. Înșelăciune în plină stradă!

Ministerul precizează că aceste persoane nu sunt angajați ai ministerului iar inițiativele de sprijin ale ministerului sunt anunțate prin canalele oficiale.

Avertismentul lansat public de Ministerul Educației:

„Având în vedere că mai multe cadre didactice și directori ai unităților de învățământ au primit apeluri prin care se solicită sume de bani de la persoane care se recomandă ca fiind angajați ai Ministerului Educației, vă informăm că acestea nu aparțin și nu reprezintă Ministerul Educației. Recomandăm persoanelor contactate în acest mod să se adreseze instituțiilor competente.

Menționăm că toate inițiativele de sprijin pentru comunitățile afectate de cutremurele din Siria și Turcia sunt anunțate prin intermediul canalelor oficiale de comunicare ale instituțiilor publice”.

Mai multe detalii, AICI .

Foto descriptiv: Ora de Sibiu

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90