Donaris 930 x 122

accident ATV

Teribilism la cote maxime! Tânăr beat și fără permis a provocat accident în Mioveni!

Teribilism la cote maxime! Tânăr beat și fără permis a provocat accident în Mioveni!

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

Polițiștii au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Un tânăr este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără drept și conducere sub influența alcoolului.

Citiți și: Șofer băut și agresiv, gest șocant! A făcut prăpăd în trafic

În urma cercetărilor s-a stabilit că în seara zilei de 30 decembrie 2023, în jurul orei 21:30, un tânăr de 25 de ani, din Țițești, care conducea un ATV pe str. Nicolae Racoviceanu din Mioveni, a provocat un eveniment rutier.

În urma impactului, a rezultat rănirea unei persoane.

În urma verificărilor din bazele de date ale Poliției Române a rezultat că cel în cauză nu deține permis de conducere.

Tânăr beat și fără permis a provocat accident în Mioveni!

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

În urma analizelor de laborator a rezultat că valoarea alcoolemiei în sânge a fost mai mare decât limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată., precizează Poliția Argeș.

Foto: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90