SMART KIDS 930X122

farmacie

TINERII ACUZAȚI DE FURT DINTR-O FARMACIE DIN PITEȘTI, IDENTIFICAȚI

Pe data de 7 ianuarie poliţiştii argeșeni solicitau sprijinul presei pentru identificarea a doi tineri acuzați că pe 2 decembrie 2015 ar fi furat un laptop dintr-o farmacie din Pitești, profitând de neatenția farmacistei. Potrivit Poliției Române, în urma publicării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere video din farmacie, cei doi au fost recunoscuţi de către un poliţist de investigaţii criminale din Ploieşti care îi cercetase pentru un alt furt.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Tinerii au 23 și, respectiv, 16 ani și sunt din Bucureşti. Minorul este cel acuzat că a sustras laptopul. Cei doi sunt cunoscuţi ca având acest mod de operare, iar acum se află în arest pentru comiterea unor fapte similare: tânărul de 23 de ani este încarcerat în penitenciarul Rahova, iar minorul se află în arest la domiciliu.

„Cercetările sunt continuate faţă de cei în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Mulţumim mass-media pentru sprijinul acordat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş prin difuzarea imaginilor din momentul comiterii faptei.”, precizează Poliția.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Mai multe despre caz puteţi citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/politia-arges-cauta-doi-tineri-acuzati-de-furt/. (Foto: Arhivă)

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3