EcoMoto 930×122

cannabis

TRAFICANT DE DROGURI PRINS ÎN PITEȘTI

Ieri, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, au depistat în Pitești un cetăţean egiptean, de 35 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Bărbatul este bănuit că, începând cu anul 2017 până în prezent, ar fi oferit spre vânzare droguri de risc. Cu ocazia depistării au fost descoperite, în autoturismul cu care acesta se deplasa, un recipient ce conținea resturi vegetale susceptibile a fi canabis și două telefoane mobile.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, după administrarea probatoriului fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, să fie prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Argeș. Țeapă de 120.000 de lei!

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90