Donaris 930 x 122

budeasa

TRAINERI INTERNAȚIONALI LA CENTRUL CULTURAL BUDEASA!

La Centrul Cultural pentru Școlari Budeasa se va desfășura pe tot parcursul lunii Iulie anul acesta proiectul „DISCOVER”, proiect obținut în parteneriat cu AIESEC Pitești.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Jpeg

 

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

„DISCOVER” este cel mai ambițios proiect de educație nonformală din județul Argeș și se află la a doua ediție, de data aceasta mai mare și gata pentru impact în evoluția sutelor de copii implicați  printre care și copiii comunei Budeasa din judeţul Argeş.

 

În acest proiect sunt implicați zeci de tineri veniți din toate colțurile lumii ce vor lucra împreună cu copiii de la Centrul Culural Budeasa la dezvoltarea competențelor de limba engleză și de schimb intercultural.

Jpeg

Pentru elevii Centrului Cultural pentru Școlari Budeasa va fi o experiență nouă ce îi va ajuta să comunice mai bine în limba engleză și să-și îmbunatățească orizontul cultural. Activităţile culturale, educative, artistice, de animaţie, sociale și de dezvoltare personală din proiectul “DISCOVER” sunt gândite ca punţi între formatori şi participanți, fiind o modalitate bună de a pune în practică cunoștințele predate. Tipul modern de instruire înseamnă plăcerea de a cunoaște și de a te dezvolta!

Acest proiect este susținut și de noul primarul al comunei Budeasa, domnul Rachieru Nicolae Mihail.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3