EcoMoto 930×122

Blocul Mobilux

Transformare totală în Centru. Va fi de nerecunoscut

Transformare totală în Centru. Va fi de nerecunoscut

Citiți și: Dispariții din Piața Vasile Milea!

Lucrările în zona Mobilux se desfășoară pe repede-înainte.

Muncitorii deja sunt în zonă și lucrează de zor încă de la primele ore ale dimineții.

Citiți și: Pitești. „STOP chioșcăreala!” Dispar toate! Barăcile cu flori, la rând!

Scopul? Transformarea totală a gangului de la Mobilux.

Toate chioșcurile care nu de mult timp funcționau în zona respectivă, acum ,,s-au evaporat”.

Zona nu a mai fost atât de liberă de mai bine de 30 de ani, lucru care a atras atenția tuturor trecătorilor care privesc nedumeriți.

O posibilă întrebare care ar putea să apară în mintea trecătorilor este ,,dar ce s-a întâmplat cu toate chioșcurile și florăriile care împânzeau zona?”

Transformare totală în Centru. Va fi de nerecunoscut

Redacția ePitești a detaliat subiectul, AICI: – Schimbări majore la blocul ,,Mobilux”. Piteștenii surprinși total –  și AICI: S-a întâmplat peste noapte la Mobilux. Toată lumea uimită

De asemenea, tot în această dimineață s-au curățat și băncile galbene din centrul orașului.

După terminarea lucrărilor, centrul va căpăta, cu siguranță, alt aspect.

Toate chioșcurile rămase vor dispărea, rând pe rând, iar în locul acestora va rămâne doar amintirea a ceea ce a fost cândva, asta până când se va materializa proiectul din Consiliul Local cu privire la aspectul chioșcurilor stradale.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți re (citi) în materialul publicației noastre, AICI. – Pitești. Cum vor arăta chioșcurile din oraș! Nu mai e nimic cum a fost

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

9 comentarii

  • Dumitru Octavian Grigoroiu spune:

    Hotelul Muntenia nu sare în ochii primarului ?

  • Clevetici spune:

    Dupa 30 de ani primaria in sfarsit ‘a observat’ ca erau cam multe chioscuri si tarabe pe centru (si ca tarabagii cotizau destui bani negri pentru a fi lasati in pace).
    Acum sa vedem daca primaria observa ca de circa 30 de ani se construiesc blocuri noi inghesuite intre blocurile vechi (pe spatii verzi)
    si ca se construiesc in continuare vile in Padurea Trivale (si ca cei care au case la limita padurii mai taie azi un copac, maine altul si tot asa pana isi largesc proprietatile).
    P.S.
    Pe Google Earth s-au publicat candva imagini satelitare din 1985 ale Pitestiului si altor orase. Daca le-am suprapune pe imaginile de azi am vedea cat s-a taiat din Padurea Trivale in acesti ani.

  • Mircea- Silviu Nica spune:

    Faceți, refaceți centrul verde al municipiului.
    Ceea ce s-a făcut prin betonizare cu „dale multicolore”, prin îndepărtarea pomilor, a băncilor…a dus centrul Piteștiului către Piața Tiananmen din Beijing…

  • Gaby spune:

    Un lucru bun. Felicitări asa chioșcurile ocupau loc si aglomera zona mobilux. Si in centrul pitestiului ar trebui ridicate si asezate in asa fel incat sa nu deranjeze trecatorii

  • Prometeu spune:

    Ma bucur mult. Lucrez în zona și e cam urat. Sa se continuie și spre BRDși spre Autoservirea Central, vizavi până la BCR. Cu modernizările.
    La Primărie zona este frumoasa, în partea asta, „obosita” si dacă nu se intervenea contrasta oribil cu noua fațadă a Palatului Administrativ. Evident trebuie refăcuta și întreaga zona pietonala (pe unde se merge pe jos) cu ceva fain, înainte la fosta Casa Cărții fiind pe jos un fel de mozaic. Gasiti voi ceva frumos de pus, ca aveți stil. Bravo !!!

  • Cora spune:

    Au distrus orasul prin micsorarea spatiilor verzi, taierea teilor, si reducerea florilor din centru, si voi va bucurati ca bietul intreprinzator trebuie sa si faca chiosc de la firmele de casa ale primariei. Halal cetateni mai are orasul acesta! Alte orase se bucura si au succes la turisti prin traditiile si arhitectura veche, iar noi ne laudam cu pavele moderne incinse de soare.

  • Vasi spune:

    Dl primar are nevoie de niste ochelari? Ruina hotelului Muntenia din buricul targului nu se vede?

  • Alexandru spune:

    Tare mult m-aș bucura să văd ca locatarii blocului Mobilux iubesc florile .Balcoanele lor ar putea înfrumuseța centrul orașului ,dar nu se mișcă nimic…Același aspect și la blocul din intersecția Craiovei cu Târgul din Vale.Oare? piteștenii nu iubesc florile ?

  • Elena spune:

    Acum de unde putem cumpăra flori?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3