930×122 CAPRA 5

cnair

TRANSPORT AGABARITIC ÎN PITEȘTI. TRASEUL COMPLET

Transport agabaritic în Pitești. Traseul complet. Un transport cu depășiri a plecat pe 14 octombrie din Nădlac II PTF, urmând să ajungă pe DN Centura București pe 23 octombrie. Transportul trece și prin Pitești.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se întâmplă azi, pe autostradă și drumuri importante

Ruta este următoarea: Nădlac II PTF – A1 – Margina – DN68A – Săcămaș – DN7 – DN76 – Șoimuș – A1 – Sibiu – DN7 – Pitești – A1 – Intersecția (A1 cu DN Centura București).

Vehiculul transportă un transformator electric, potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Citiți și: Restricție de trafic, trei săptămâni, pe un drum foarte important

Lățimea maximă a vehiculului este 2,55 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3